REFERENSER

Respons, kommentarer och feedback från företagskunder och privata klienter

”Susanne inger förtroende och stödjer på ett mycket professionellt sätt i samtal. Hon skapar en blandning av konkret utveckling och åtgärder tillsammans med utrymme för reflektion och eftertanke - man känner att man tagit ett steg vidare på flera nivåer efter varje samtal.”
Utbildningsansvarig

"Susanne hjälpte mig genom den förmodligen tuffaste perioden i mitt liv. Jag gick igenom en period med mycket förändringar och påfrestningar. Detta ledde till en utbrändhet som i sin tur gick ut över min relation, mina vänner och mina anställda. Jag insåg detta och var hopplös. Jag visste inte vart jag skulle börja.
Sedan bokade jag tid hos Susanne.
Tillsammans har vi lyckats vända negativt till positivt. Stress till lugn. Jag har lyckats skapa mig en stadig grund till den harmoni jag söker i mitt liv.
Susannes sätt att arbeta kombinerat med den bakgrund hon har fick mig att känna ett förtroende som för mig krävdes för att göra denna resa." 
VD, företagare

"Efter att ha träffat Susanne 4-5 gånger så märker jag redan en stor förändring. Från att allt som oftast känna tvekan och olust kring att lägga fram förslag i jobbsammanhang som jag inte är 100% övertygad om är jag nu trygg i att driva diskussioner utan att ha allt klart för mig. Att våga gå in i en diskussion utan att vara rädd för kritik skapar positiv energi och bra grund för samverkan som leder till bra resultat. Jag blir mer effektiv och lägger mindre tid på att grubbla och ifrågasätta om jag verkligen tänkt igenom allt.
Konsult, ledning och förändring

"Jag vill inte säga tack och hejdå, utan mer "vi hörs längre fram" :) Jag hör av mig när jag behöver din fantastiska kunskap och hjälp igen, för det vet jag att jag kommer göra.
Du har gett mig ett liv med trygghet i mig själv, ett skönt lugn och massor med känslor som jag nu vågar successivt släppa på och känna. Du är fantastisk! Tack Susanne.
Ha det gott så hörs vi och ses igen!"
Chef, vårdgivarföretag

"Jag har alltid sett mig som en stark och balanserad person som klarar sig bra på egen hand och som alltid är positiv och glad. Några månader innan min 30 årsdag började jag känna mig nedstämd, att livet kändes allmänt sådär men inte mer, undvek sociala sammanhang och var nära till gråt. Det kändes som att det kom en svallvåg med känslor och tankar jag burit inom mig i många år men inte låtit komma fram och både jag och mina vänner blev ganska överrumplade av detta eftersom det kom ganska oväntat. Jag kände inte igen mig själv eftersom jag förr alltid hittat glädje till livet och uppskattat det lilla i vardagen. Jag trodde allt bottnade i att jag inte hade någon pojkvän och inte haft någon stadig relation samtidigt som vänner runt omkring mig blev sambo, gifte sig, skaffade barn etc. Jag kände mig ensam och utanför och undrade vad det var för fel på mig.
 
Med Susannes hjälp har jag lärt mig så mycket om mig själv och insett att jag måste ta hand om mig själv, lyssna till mina tankar, känslor och behov för att genom det hitta tillbaka till min inre styrka och glädje. Tidigare har jag undermedvetet försökt leva upp till någon jag trodde att andra sökte eller förväntade sig av mig och jag har inte låtit mina svaga sidor eller mina problem fått en chans att komma upp till ytan. Nu mår jag bra och har insett att det är helt naturligt att ha bättre och sämre dagar eller perioder. När jag har verktygen för att hantera sämre perioder eller motgångar och ser att det fungerar och att andra människor tycker om mig precis för den jag är känner jag lycka och stolthet över mig själv och vad jag åstadkommit."
Tack. J J 

"Jag kan verkligen rekommendera Susanne Siggelin, särskilt ifall man går igenom en kris av något slag. Hon är varm, empatisk och naturlig förtroendeingivande. Susanne är väldigt bra på att vägleda och på att hjälpa en reda ut sina känslor och definiera dem. Hon kommer inte med pekpinnar eller färdiga lösningar, utan låter en själv komma fram till vad som är ens eget bästa. Personligen tycker jag att Susanne är mycket lätt att prata med och trots att jag stärktes efter 5 gånger, har jag valt att fortsätta att gå till Susanne privat. Enbart det är ett gott betyg."
Företagsklient

 ”Jag är så tacksam att du finns i mitt liv! Du har varit en trygg hand att hålla i ut ur mörkret och upp ur avgrunden. Tack för allt ditt kloka och kärleksfulla stöd, våra samtal och möten har varit som solsken, friskt vatten och ljuvlig näring, det ledsna fröet har äntligen kunnat blomma.
Ett innerligt TACK!
Kärlek och varm kram, X”
Administratör, Statlig myndighet

"Jag pratade med min chef och det gick verkligen jättebra! Så det känns jättekul! Tack för dina råd, det hjälpte!:)" 
Deltidsstuderande
   
”Jag har träffat Susanne för kris-/sorgbearbetning. Fokus för samtalen låg på hur just jag som person är rustad att hantera kriser och sorg, vilka egenskaper hos mig som hjälper mig vidare och vad hos mig jag behöver utveckla för att klara situationen. Ambitionen har därför aldrig varit att ”komma över” utan snarare att hantera – både den mer akuta sorgen och hur livet förändras framöver. Det är en inställning som har fungerat bra för mig och jag kan rekommendera samtal med Susanne för den som behöver stöd efter en svår livshändelse.”
Företagsklient

”Nu känner jag att jag har balans i mitt liv och att många bitar har fallit på plats. Så det är inte så kritiskt som det var innan..Men skulle det ändras är du den första jag skulle vilja gå till! Det vi kom fram till när jag gick hos dig bär jag forfarande med och tänker på!
Måste passa på att säga också att jag verkligen är glad för att min bästa kompis X går till dig. Som hennes bästa vän märker jag verkligen vilken skillnad det har blivit och hur mycket du hjälper henne framåt:)”
Student

 ”Jag upplevde Susanne som duktig men framför allt var hon enkel som person. Eftersom jag var så trött var det väldigt skönt att bara komma dit och sitta och prata med henne. Det var också bra att jag kunde ta upp saker som jag funderade över och fick då också bra svar som jag var nöjd med. Efter mina 10 timmar kände jag mig färdig. Hon började då fråga hur det kändes i kroppen när vi pratade om vissa saker men det kände mig färdig med och tyckte snarare att det blev lite jobbigt. Jag vet inte hur hon fungerar i ett djupare sorgearbete vilket jag i och för sig skulle behöva efter min dotter. Men som sagt, som jag mådde från början var det väldigt bra att få komma till henne. Hon är vänlig, tillmötesgående och väldigt enkel. Det är lätt att få kontakt och känna förtroende för henne.”
Företagsklient

 "I ett år har jag har jag prioriterat min relation till mig själv. Jag har gått i samtalsterapi.
Jag är inte färdig än men jag känner mig stolt över att ha kommit så här långt.
Samtalen har fått mig att inse att jag är betydelsefull, viktig och att en bra relationen till mig själv
är grunden till min lycka.
Jag har fått verktygen att lära känna mig själv och mina styrkor.
Terapin har gett mig nya insikter och vad som är viktigt i mitt liv."
Butiksanställd